Γορτυνιακή «new generation» από τα τμήματα ακαδημιών της Δημητσάνας (pics)

Γορτυνιακή «new generation» από τα τμήματα ακαδημιών της Δημητσάνας (pics)

Οκτώβριος 01, 2019 - 19:03
0 σχόλια

Η Δημητσάνα δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα των ηχηρών μεταγραφικών κινήσεων αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών του σωματείου που έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους εδώ και λίγο καιρό.

Για τους ανθρώπους της Γορτυνιακής ομάδας οι υποδομές που αρχίζουν σιγά, σιγά να δημιουργούνται αποτελούν το επόμενο μεγάλο στοίχημα του σωματείου με τις δικές του ιδιαίτερες προεκτάσεις που αφορούν το παρών, το μέλλον αλλά και το κίνητρο και την διεύρυνση του αθλητισμού μέσω του ποδοσφαίρου σε μια ολόκληρη περιοχή.

Έτσι λοιπόν οι ακαδημίες της Δημητσάνας έχουν βάλει εμπρός και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας με στόχο την εκμάθηση και την διδασκαλία των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου και κατ' επέκταση την μελλοντική δημιουργία νέων ταλέντων στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Προπονητές και υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών της Δημητσάνας είναι ο τεχνικός της πρώτης ομάδας Ανδρέας Σχίζας καθώς επίσης και ο Βασίλης Καράμπελας ο οποίος αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα της Δημητσάνας με το προπονητικό πρόγραμμα των παιδιών να συνδυάζει το παιχνίδι με την εκμάθηση. 

Η new generation της Δημητσάνας είναι εδώ με την περιοχή της Γορτυνίας να αποκτά ξανά την δική της εκπρόσωπο στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου η οποία φιλοδοξεί να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.