Τατούλης

Γορτυνία ώρα μηδέν: Χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα θα θα θα

Γορτυνία ώρα μηδέν: Χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα θα θα θα

Ιούλιος 17, 2019 - 19:16
0 σχόλια

Αγαπητοί Πατριώτες σε όλους τους Δήμους της Χώρας έχουμε δει να γίνονται σημαντικά έργα και πρωτίστως έργα υποδομής.

Στο Δήμο Γορτυνίας κανένα έργο δεν έχει υλοποιηθεί εδώ και 50 χρόνια,δυστυχώς έχουμε μείνει στο Μεσαίωνα. Τα ψέματα τελείωσαν.

Οι υποσχέσεις δεν πείθουν κανένα πια. Ο Δρόμος Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία πρέπει να γίνει πρώτο μέλημα για όλους μας. Στέλνουμε μήνυμα στην καινούρια Δημοτική Αρχή του Δήμου Γορτυνίας και στον Δήμαρχο Ευστάθιος Κούλης,στην καινούρια Περιφερειακή Αρχή και στους 3 καινούριους εκλεγμένους Βουλευτές της Αρκαδίας να φέρουν το θέμα του δρόμου στην Βουλή των Ελλήνων. Δεν θέλουμε άλλες υποσχέσεις! χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα θα θα θα.

Ο Γορτυνιακός λαός θέλει πράξεις. Καλούμε όλους τους Πατριώτες από όπου και αν βρίσκονται να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια μέσα από το Κίνημα #Γορτυνία_ώρα_μηδέν να πετύχουμε το μεγάλο αυτό στόχο να γίνει επιτέλους αυτός ο δρόμος για το καλό της περιοχής μας.

Κωστόπουλος Άγγελος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.