Γορτυνία: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χαράλαμπος Μπαξεβάνος

Γορτυνία: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χαράλαμπος Μπαξεβάνος

Οκτώβριος 18, 2018 - 09:12
2 σχόλια

Αποχώρησε ο τ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Γορτυνίας Χαράλαμπος Μπαξεβάνος, από τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου διαμαρτυρόμενος για την πολιτική του Δημάρχου, στην διαχείριση των απορριμμάτων και την τοποθέτησή τους, στο προαύλιο του Γυμνασίου Δημητσάνας.

Η επιστολή παραίτησης του Χαρ. Μπαξεβάνου.

"Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες,

με ευθύνη στους πολίτες της Δημητσάνας και του Δήμου Γορτυνίας, ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την Δημοτική Παράταξη του κ. Γιαννόπουλου Ιωάννη, και παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Η αποχώρησή μου από τον συνδυασμό οφείλεται στην αδυναμία του Δημάρχου να δώσει λύση στο δίκαιο αίτημα όλων των κατοίκων της Δημητσάνας να σταματήσει η συγκέντρωση και μεταφόρτωση όλων των απορριμμάτων του Δήμου στο Γυμνάσιο – Λύκειο Δημητσάνας. Παρά τις προσωπικές παρεμβάσεις μου αλλά και των δημοτών μας δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τον Ιούλιο συγκέντρωσα όλους τους φορείς της Δημητσάνας ώστε να αντιδράσουμε για την υπάρχουσα κατάσταση. Δώσαμε διορία απομάκρυνσης χωρίς καμία αντίδραση. Τον επόμενο μήνα Αύγουστο στην Δημητσάνα με την πρωτοβουλία των δημοτών μας συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 υπογραφές διαμαρτυρίας χωρίς να έχει και αυτή η προσπάθεια κανένα αποτέλεσμα.

Καλούμε τον Δήμαρχο άμεσα να ανακαλέσει την απόφασή του, σχετικά με τον χώρο Γυμνασίου-Λυκείου Δημητσάνας. Χωρίς την συναίνεση της τοπικής κοινωνίας καμία πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί και να αποδώσει.

Η διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης πολλαπλασιάζει τους κινδύνους στη Δημητσάνα και φέρει χειρότερα δεινά στην υγεία, τον τουρισμό, στην ιστορία, την οικονομία στους Δημότες της Δημητσάνας. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Χαράλαμπος Ν. Μπαξεβάνος

τ. Αντιδήμαρχος Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας."


2 Σχόλια

Τα έχουμε πει οτι ο Δήμαρχος Γιαννόπουλος δεν είναι ουτε για τα μπάζα.. ειναι ακόμα πιο χαμηλά

Δηλαδή δεν τον πείραξε που όλη η Γορτυνία είναι απέραντος σκουπιδότοπος, το Γυμνάσιο Δημητσάνας τον πείραξε. Και αυτός θα θέλει ξανα να αγωνιστεί για την Γορτυνία. .Ντροπή σου. Και με αυτόν που θα πας έχει μιλήσει τόσο καιρό τι θα κάνει με τα σκουπίδια;; μούγκα τόσο καιρό...Να τον χαίρεστε Γορτύνιοι. Φτου σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.