Γόντικας: Σε ποιές τσέπες πήγαν τα εκατομύρια ευρώ για τα συστήματα πρόληψης των δασικών πυρκαγιών στη Πελοπόννησο;

Γόντικας: Σε ποιές τσέπες πήγαν τα εκατομύρια ευρώ για τα συστήματα πρόληψης των δασικών πυρκαγιών στη Πελοπόννησο;

Ιανουάριος 05, 2019 - 12:45
6 σχόλια

Καλούμε την Περειφερειακή Αρχή και τον κ. Τατούλη πριν διαθέσει τα 2,5 εκατομύρια ευρώ, που με δελτίο τύπου μας λέει ότι, εξασφάλισε για εξοπλισμό αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών στη Πελοπόννησο, να δώσει εικόνα σε ποιές τσέπες πήγαν τα εκατομύρια ευρώ για τα συστήματα πρόληψης των δασικών πυρκαγιών στη Πελοπόννησο που είτε δεν εγκαταστάθηκαν, είτε δεν λειτουργησαν ποτέ.

Μιλάμε για τα συστήματα που το 2014 ο ίδιος ο κ. Τατούλης βεβαίωνε με υπογραφή του ότι λειτουργούν.

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης

ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αγαπητέ μου Χρόνια Πολλά! Εχεις μπερδέψει στοιχειώδη πράγματα! Του 902 τα χρήματα ήταν του... 902!!! Της περιφέρειας τα χρήματα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! Βλέπεις ομοιότητες;;; Τι είναι που δεν καταλαβαίνεις;;;;

Να ειναι καλά ο Γοντικας που μάθαμε και μαθαινουμε πολλες αληθειες .Τωρα οι αλλοι που θα ψηφίσουν Πετρο για μια χειραψια,και Νικα γιατι το μαντρί τους διέταξε και πρέπει να χτυπήσουν προσοχή στον Καλαματιανό Παππουλη περαστικα τους .

Και νάτανε μόνο αυτό! Αλλα και σεις κ. Γόντικα ισως θα επρεπε να δωσετε περισσότερα στοιχεία στους πολίτες για την λειτουργία του "παρακρατους" και να απευθυνθείτε και στα αρμόδια όργανα.

@20:57 Ναι, να είναι καλά ο Γόντικας ο δημόσιος υπάλληλος που μιλάει πάντα εκ του ασφαλούς όπως και το κόμμα του

Τι εχει να λεει που ειναι δημοσιος υπάλληλος, κατακριτεο θα ηταν να ηταν εργολάβος δημοσίων έργων και σε πολλά εργα με απευθείας αναθέσεις, η να είχε γίνει εκκατομυριουχος απο τα ολυμπιακά έργα με υπερτιμολογήσεις εις βάρος του δυστυχου κράτους και λαού!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.