Γόντικας - Γούργαρης: Να συζητηθεί το λιγνιτόσημο στο επόμενο ΠεΣυ

Γόντικας - Γούργαρης: Να συζητηθεί το λιγνιτόσημο στο επόμενο ΠεΣυ

Φεβρουάριος 14, 2019 - 18:26
0 σχόλια

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Ηλία Στρατηγάκο, οι κκ. Γόντικας και Γούργαρης ζητούν να συμπεριληφθεί στην προσεχή συνεδρίαση του ΠεΣυ το θέμα «Πορεία υλοποίησης του λιγνιτόσημου», το οποίο προκάλεσε σφοδρή ανατιπαράθεση ανάμεσα στη «Λαϊκή Συσπείρωση» και στους αντιπεριφερειάρχες Γιαννακούρα και Νικολάκου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε πρόεδρε,

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που δεχθήκαμε και με δική σας ανοχή ένα υβρεολόγιο από την κα. Νικολάκου και τον κ. Γιαννακούρα με πρόφαση συζήτησης θέματος εκτός ημερήσιας διάταξης, «έκλεισε» το θέμα με την ανάγκη συζήτησης του λιγνιτόσημου και κατάθεσης των στοιχείων στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με έκπληξη βλέπουμε στην πρόσκληση για συνεδρίαση του ΠεΣυ να μην υπάρχει τέτοιο θέμα.

Καταθέτουμε στη γραμματεία του ΠεΣυ τους πίνακες των έργων του 1ου, 2ου,3ου,4ου και 5ου ΕΑΠ και σας καλούμε με ορθή επανάληψη της πρόσκλησης, να θέσετε θέμα στη προσεχή συνεδρίαση του ΠεΣυ.«Πορεία υλοποίησης του λιγνιτόσημου».

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Γόντικας Νίκος

Γούργαρης Βαγγέλης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.