Γόντικας: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Γόντικας: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Ιανουάριος 30, 2019 - 19:41
8 σχόλια

Στην σημερινή τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠεΣυΠ) και στη διαδικασία των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, η κα Νικολάκου και ο κος Γιαννακούρας ζήτησαν να βάλουν θέμα για συζήτηση.

Με φανερή έλλειψη ψυχραιμίας επιτέθηκαν με ύβρεις και συκοφαντίες στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκο Γόντικα, για την δημοσιοποίηση στοιχείων σχετικά με τις αισχρές διεκδικήσεις των εργολάβων και το λιγνιτόσημο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα καθορίζει η πλειοψηφία και ο πρόεδρός της, θα μπορούσαν κάλλιστα να το φέρουν τακτικό θέμα συζήτησης και να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν με πολιτικούς όρους και στοιχεία, σκηνοθέτησαν μια ακόμη κακοπαιγμένη παράσταση και στο τέλος αρνήθηκαν να συζητηθεί το θέμα που οι ίδιοι έβαλαν για συζήτηση.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Γόντικας, με ηρεμία, παρά τις διακοπές και φωνασκίες της κας Νικολάκου, του κου Γιαννακούρα που γίνονταν με την ανοχή και συνενοχή του προέδρου, αλλά και της γνωστής ομάδας κλακαδόρων, τους απάντησε «το ξέρετε ότι όλα τα στοιχεία που δίνουμε στη δημοσιότητα είναι από τις εισηγήσεις σας στο ΠεΣυΠ και την οικονομική επιτροπή και φέρουν τις υπογραφές σας.

Όλες οι εισηγήσεις για το λιγνιτόσημο έχουν την υπογραφή Τατούλη.

Αφού φέρατε το θέμα, έστω και με αυτό τον τρόπο, γιατί αρνείστε να συζητηθεί; Θα το φέρετε τουλάχιστον τακτικό θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο;».

Είμαστε βέβαιοι ότι θα το βάλουν στα πόδια, δεν αντέχουν σε συζήτηση με αντιπαράθεση στοιχείων, ξέρουν πολύ καλά ότι οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης μιλάνε πάντα με στοιχεία.

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του μονόπρακτου έπιασαν δουλειά τα φερέφωνα του Τατούλη ανεβάζοντας στο διαδίκτυο δήθεν ρεπορτάζ, υπηρετώντας τον αφέντη τους.

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

Μπράβο σας, κύριε Γόντικα, αυτό που κάνατε με χαροποιεί, δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και εμείς να κοιτάμε άπραγοι.

@21:04-21:15-21:17-21:18 Μεταξύ των σχολίων μην ξεχνάς να τραβάς και καμία για να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλός σου γιατί έχεις κάψει φλάντζα

Πολυ σαματα κ. Γοντικα .....Και εντυπωσιασμους .....Ε ! οχι και εχεις δικιο ! Βαρεθηκαμε τις παρεμβασεις σου , μονο και μονο για να δυσκολευεις το εργο της Περιφεςρειας .....

Για το αφανές έργο θέλουν ενημέρωση οι πολίτες. Αυτό που φαίνεται, δεν είναι στραβοί, το βλέπουν. ΜΠΡΑΒΟ κ. Γόντικα. Οι πολίτες θα σε ανταμείψουν.

Εαν υποθεσουμε οτι ο Γοντικας εχει αδικο(που δεν εχει ...). Και ο Τατουλης και το συστημα του δικιο.Μπορει καποιος να μας πει γιατι δεν κανουν μια συζητηση να εκθεσουν το αδικο του Γοντικα; Και να αποδειξουν οτι εχει αδικο με τα χαρτια που εχουν την υπογραφη τους! Νομιζω οτι εχει ερθει η ωρα να ανοιξουμε τα ματια μας και να δουμε τι συμβαινει γιατι το χρημα ρεει αλλα παει σε συγκεκριμενες τσεπες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.