GoLatin - Go Kizomba... στην Τρίπολη

GoLatin - Go Kizomba... στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 24, 2015 - 13:25
0 σχόλια

«GoLatin» (www.golatin.gr) …η μεγαλύτερη χορευτική ομάδα της Τρίπολης –και όχι μόνο- μετράει 8 χρόνια γεμάτα χορό, διασκέδαση και αγάπη για την λατινοαμερικάνικη κουλτούρα και δίνει στην πόλη (καθώς και στην ευρύτερη περιοχή) μια διαφορετική νότα! Διοργανώνει latin parties , σεμινάρια, live συναυλίες και διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια τον ενθουσιασμό, το  κέφι και την αγάπη της για το χορό.

Αυτή τη φορά η ομάδα μας μυεί στην kizomba, ένα νέο αγαπημένο είδος χορού. Πρόκειται για έναν αισθησιακό και ταυτόχρονα ρομαντικό χορό, ο οποίος συνδυάζει την αφρικάνικη παραδοσιακή μουσική με το αργεντίνικο τάνγκο και λίγο από τον αισθησιασμό της σάλσα. Έρχεται από την Αγκόλα και τα τελευταία 3 χρόνια έχει κατακλύσει την Ευρώπη.

Η ομάδα GoLatin φέρνει για πρώτη φορά στην Τρίπολη τους καλύτερους χορευτές kizomba στην Ελλάδα, και 3ους παγκόσμιους πρωταθλητές για το 2014 - Αντώνη Τζίμα και Χαρά Ραμπαούνη (Salsa y Sueno Dance Prod www.salsaysueno.gr) - για να μας μυήσουν στα μυστικά και την ομορφιά του χορού αυτού. O Αντώνης και η Χαρά κατέκτησαν την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba τον Μάιο του 2014 στο Africadançar International Kizomba Championship, στο Μιλάνο. Είναι το πρώτο ελληνικό ζευγάρι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή αυτό διαγωνισμό και είναι οι πρώτοι που έχουν φέρει αυτό το είδος στην Ελλάδα καινοτομώντας στον τομέα του χορού.

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 θα βρίσκονται στην Τρίπολη για να μας χαρίσουν ένα τρίωρο σεμινάριο kizomba. Η παρέα του GoLatin μας καλεί όλους για μια πρώτη γνωριμία με αυτό το είδος χορού από τους καλύτερους του είδους!!!

Το Σάββατο στο Τουριστικό στις 17:30.

Video: 

Antonis & Hara Greece 3rd Place ÁfricAdançar 2014


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.