Γνωρίστε την οικογένεια Μάσα (vid)

Γνωρίστε την οικογένεια Μάσα (vid)

Φεβρουάριος 21, 2017 - 16:01
0 σχόλια

Ο Πάμπλο Μάσα άνοιξε το σπίτι του και υποδέχθηκε με την οικογένειά του το επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης  A.T.F.C. στο YouTube σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη του αρχηγού της αρκαδικής ομάδας.

Ο αγαπημένος Παμπλίτο της κερκίδας μίλισε για την Αργεντινή και το πως ήταν που έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα του, για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, για την Τρίπολη και την καθημερινότητα του στην αρκαδική πρωτεύουσα,για τον Αστέρα και τα 100 παιχνίδια που συμπλήρωσε με την κιτρινομπλέ φανέλα αλλά και για τα δύο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Μάιντζ για τα προκριμματικά του Europa League.

Επίσης μίλησε και η γυναίκα του Πάμπλο Μάσα για την πόλη τονίζοντας πως παρά το πολύ κρύο απολαμβάνει την ζωή στην Τρίπολη με με τον αρχηγό να δηλώνει υπερήφανος που έφθασε σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απολαύστε την συνέντευξη της οικογένειας Μάσα στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης A.T.F.C. στο YouTube.

Ειδήσεις: 
Video: 

Η οικογένεια του Pablo Mazza στο ATFC.tv!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.