Γ.Μανώλης: Να πάμε όλοι σπίτι μας αν χρειάζεται!

Γ.Μανώλης: Να πάμε όλοι σπίτι μας αν χρειάζεται!

Ιούνιος 15, 2011 - 18:07
3 σχόλια

- Αίτημα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με συγκεκριμένο ρόλο κ θητεία

   Έτοιμος να πάει σπίτι του ο εκ Αργολίδας Γιάννης Μανώλης μετά τα όσα διαδραματίζονται σήμερα και υπο το βάρος των καταιγιστικών εξελίξεων στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Μάλιστα ο κ. Μανώλης μιλά για ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα που πρέπει να πάει σπίτι του ώστε η κοινωνία να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της και η χώρα να βγεί από το αδιέξοδο. Να γίνουν αλλαγές στο πολιτικό σύστημα , να χυθεί αίμα στο πολιτικό σύστημα .Να πάμε σπίτι μας αν χρειαστεί! Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του το πολιτικό σύστημα»

είπε ο Γιάννης Μανώλης σημειώνοντας πως η όποια κυβέρνηση προκύψει, αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου ομολόγησε σήμερα την αποτυχία της πολιτικής της , θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένο χρόνο θητείας. «Ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα επικυρωθεί από τον ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να είναι μια κυβέρνηση για να περάσουν τα μέτρα άνετα με το λαό στη γωνία. Ο λαός μπορεί να αγκαλιάσει μια προσπάθεια αλλαγών και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και αμέσως μετά να έρθει ο ίδιος με τη ψήφο του και να κρίνει αυτό το πείραμα. Δεν γίνεται να εξαντλήσει 2 χρόνια θητείας  μια τέτοια κυβέρνηση. Βρήκαμε παπά; Να συγκροτηθεί κυβέρνηση με συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένο ρόλο, δηλαδή:
1. να σταματήσει το μεσοπρόθεσμο και να γίνει κουβέντα από την αρχή
2. Να επαναδιαπραγματευθεί στο σύνολό του το μνημόνιο.
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Το βρήκαμε τώρα γιαννάκη μου "να πάμε σπίτι μας." Κάτι ξέχασες όμως πριν πάς σπίτι σου. Το παρελθόν σου είναι γνωστό. Θα πληρώσεις πρώτα και μετά να πας όπου θέλεις.

ΑΦΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΛΑΔΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΑΝΤΕ ΠΕΙΑ......

Ξεκίνα ντε Σπίτι σου και εσύ και οι άλλοι... Όχι μόνο στα λόγια ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ