«Γλυκιά» ήττα και παραμονή για τον Αστέρα

«Γλυκιά» ήττα και παραμονή για τον Αστέρα

Απρίλιος 23, 2017 - 21:09
20 σχόλια

Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 4-3

Σε ένα τρελό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης αν και προηγήθηκε με 0-2 στο 8’ είδε στο 13’ τον αγώνα να έρχεται ''τούμπα'' με την Βέροια να κάνει την ολική ανατροπή και τελικά να επικρατεί με σκορ 4-3 σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αναμετρήσεις της φετινής Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρά την ήττα του από την Βέροια και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Super League μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Χατ τρικ ο φοβερός και τρομερός Μιχάλης Μανιάς αλλά πολλά αμυντικά προβλήματα για τους κιτρινομπλέ σε ένα πρώτο εικοσάλεπτο όπου είχαν μπει πέντε τέρματα συνολικά και είχε γίνει η ανατροπή για την Βέροια.

 Η αγωνία ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης με τον εφιάλτη της φετινής σεζόν να λαμβάνει τέλος έστω και με αυτόν τον τρόπο και πλέον η ομάδα να είναι έτοιμη να σχεδιάσει τον νέο Αστέρα του μέλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Αστέρα στο γήπεδο της Βέροιας ταξίδεψαν φίλαθλοι από την Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας με τους κιτρινομπλέ να μην τους αποζημιώνουν με βάση την ήττα και την συνολική του απόδοση στην αναμέτρηση.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δυο φορές, μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Αρχικά, ο Μανιάς άνοιξε το σκορ στο 4' και στη συνέχεια διπλασίασε τα  προσωπικά του γκολ και του Αστέρα στο 8'.   Ο Λινάρδος  μείωσε το σκορ στο 10' και στην συνέχεια, ο Παντελής Καπετάνος, έκανε το 2-2 πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ στην αναμέτρηση και έφτασαν και σε τρίτο γκολ με το τρίτο με το δεύτερο προσωπικό του Λινάρδου κάνοντας την ανατροπή στο 20’. Στο 36' η «Βασίλισσα του Βορρά» σημείωσε το τέταρτο γκολ για το 4-2 που ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, με τον Στάικο Βεργέτη να ρίχνει στη “μάχη” τον Γκόντο στη θέση του Ιωαννίδη. Ο Μιχάλης Μανιάς μετά από ασίστ του Ιβοριανού πέτυχε το χατ τρικ μειώνοντας σε 4-3 για τον Αστέρα Τρίπολης μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.  Από κει πέρα ο Αστέρας Τρίπολης  έψαξε το γκολ της ισοφάρισης προσπαθώντας να πιέσει την Βέροια  χωρίς όμως αποτέλεσμα με την ομάδα της Ημαθίας να κρατάει μέχρι το φινάλε το υπέρ της 4-3 παίρνοντας μια νίκη γοήτρου και τον Αστέρα Τρίπολης την παραμονή μέσω Λιβαδειάς από την ΑΕΚ.

Βέροια: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Λινάρδος (91’ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Τομάς (61’ Χαλίφα), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (80’ Παπαδόπουλος)

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (85’ Τσιλιανίδης), Φαρίνια (61’ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα, Μανιάς, Ιωαννίδης (46’ Γκοντό)

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

χαχαχαχαχα μ αρεσει που ειχα γραψει στην αρχη του πρωταθληματος οτι προβλεπω 5-6η θεση απο το τελος ..............εσεις με μια αγωνιστικη ακομα θα προλαβαινατε να πεσετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που ειναι εκεινοι που μας εκραζαν οσοι γραφαμε για τον χειρωτερο αστερα στα χρονια της sl.........................ο ξενερομενος

Να δούμε αν για τη νέα περίοδο θα βάλετε μυαλό ! Κάτι γράφτηκε ότι θα πάρει πόδι η μισή ομάδα !! Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε , γιατί με την ίδια, πάλι για το γάιδαρο καβάλα θα είμαστε !!

@anonynos 23/04/2017 - 21:28 Καλά κάνεις και γελάς με τα χάλια σου...Πώς να μη σε κράζουνε ρε μεγάλε, που ούτε το όνομά σου δεν είσαι σε θέση να γράψεις σωστά...Μας έβγαλες τα μάτια, βιαστή της ελληνικής γραμματικής!!!

Οχι και γλυκειά ήττα !! Ρεζιλίκι ήταν ... Ας συχωράνε την ΑΕΚ ! Τέλος πάντων , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα , είναι σαν να πήραν το πρωτάθλημα !!!!

@21:28 - Ξυδάκι και υπομονή από φθινόπωρο πάλι...Χάλια ο Αστέρας αλλά ακόμα πιο χάλια 5-10 μίζεροι και οπαδοί της συμφοράς άλλων ομάδων που περίμεναν να πέσει ο Αστέρας για να βγάλουν το κόμπλεξ τους. Στα λαγούμια σας!

Γεια σου αστεραραααααα φάση γερο μπαλίτσα μανάρι και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια !!!

Επιτυχία !!! Τερματίσαμε τελευταίοι από τις ομάδες που παρέμειναν στη σουπερλίγκα !! Ευτυχώς που δεν έπεσαν τρεις .... Κανονίστε του χρόνου να παίζετε μπροστά σε ΕΝΤΕΛΩΣ άδειες κερκίδες .... Ακούει κανείς ???????

Παύλε ένα πράγμα δεν έχει τέλος στην Ελλάδα Η ΒΛΑΚΕΙΑ.Κατάλαβες τι λέω άν κατάλαβες.

χαχαχαχα ρε γιδια,κουτσομπολη και παυλο σας πειραξε η ορθογραφια και οτι αλλο? δεν κοιτατε τα χαλια της ομαδας που τα λεγαμε απο την αρχη της σεζον,ελα λιγακι ακομα παρακαλω ,ΣΟΥΡΛΠ ΣΟΥΡΛΠ γλυφτε κι αλλο,σας βλεπουν απο τα γραφεια και θα σας δωσουν εισιτηριακι για του χρονου !!!!!!!!!!!!!!!!!!γραμμενους σας εχω ρεεεεεεεεεεεεεεεε,θα σας τα βαραω και του χρονου να τα βλεπετε ,οπως και φετος,ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΜΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ στο τελος !!!!!!!!!!!!!!!εσεις νανακια και ειπαμε ,γλυψτε καργα...........

Η ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

@anonynos Χάσου νούμερο, γραφικέ κομπλεξικέ του πληκτρολογίου, γυμνοσάλιαγκα, που θα μιλήσεις κιόλας. Τράβα να σε κοιτάξει ψυχίατρος, έχεις πρόβλημα. Φιλικά στο λέω, για το καλό σου.

To ραβανί Βεροίας δεν βαρυστομαχιάζει ούτε με 4 τεμάχια θα έλεγε ο διευθυντής του Αρβανιτίδη

@ 09:27 - Σιγά μην γλύψω για τα 150 ευρώ του διαρκείας ή για τα 300 και 800. Εσύ δεν ήσουν που κλαψούριζες στην αρχή της χρονιά για 10-20 ευρώ; Και γυρνάς τώρα και μιλάς για γλύψιμο; Αν σου λείπουν 10-20 ευρώ για το διαρκείας του χρόνου, πες το να στα δώσω εγώ να απαλλαχτούμε από την γκρίνια σου. Αλλά νομίζω ότι τώρα έχεις πια διαρκείας στην γκρίνια και στην μιζέρια του καναπέ. Καλύτερα στον καναπέ και για εσένα και για εμάς. Περαστικά και πάλι.

τα 10 ευρω εκδρομη στη Βεροια σαν μαραναν τιγρακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

η ομαδα θελει τεχνικο διευθυντη ο υπαρχων απετυχε και μα προωθηθουν παιδια απο την κ20 και αν ειναι δυνατο ντοπια για να βοηθησει ο κοσμος η κακομπορια δε κανει καλο

ξυδι και να ειναι απο σταφυλια!!!!!!!καλο καλοκαιρι...............

χαχαχαχαχα ρε γιδοβοσκε παυλο μπας και νομιζεις οτι μου λειπουν 10-20-30 ευρω? η κοροιδια που εκαναν με πειραξε και με πειραζει,εγω θα πηγαινω και θα τα σκαω οπου γουσταρω και οχι εκει που με κοροιδευουν ,αντε τωρα ,οπως ειπα γλυψε ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ ............οσο για τα περαστικα μαλλον σε σενα πανε,εγω με ολα αυτα που ελεγα ,μεσα επεσα,τα γεγονοτα εμενα δικαιωσαν ,αντε γεια ρε ........................και προσεχε ,μην ξαναγραψεις για μενα ,θα με πειραξει και δε θα μπορω να φαω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.