Γλέζος: Να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ Βουδούρης και Παραστατίδης

Γλέζος: Να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ Βουδούρης και Παραστατίδης

Δεκέμβριος 21, 2014 - 13:59
0 σχόλια

Αποστάσεις προσπαθεί να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη «λασποβροχή» των ημερών - «Έχουμε φτάσει στον πάτο... Με τέτοιες συμπεριφορές δεν υπηρετούμε το στόχο μας» λέει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γλέζος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει σε υψηλούς τόνους την συμπεριφορά των κ. κ. Παραστατίδη και Βουδούρη. 

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Στη δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος δεν παραλείπει να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμπεριλάβει τους δύο αυτούς βουλευτές στα ψηφοδέλτιά του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας»; αναρωτιέται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση: 
«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα.

Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας; 

Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία.

Περισσότερα στο protothema.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.