Το γλέντι του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα για την γιορτή του (pics,vid)

Το γλέντι του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα για την γιορτή του (pics,vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 09:36
1 σχόλια

Οι γιορτές χρωματίζουν τον άχρωμο καμβά της ζωής μας και αποτελούν μία ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους και συνεργάτες και να διασκεδάσουμε ξεχνώντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Έτσι με αφορμή την ονομαστική μου εορτή κάλεσα φίλους και συνεργάτες για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς.

Ευχαριστώ όλους όσοι βρέθηκαν στην μικρή γιορτή, ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους-τραγουδιστές που μας διασκέδασαν αφιλοκερδώς.

Και βέβαια επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υποψήφιοι είτε στο δήμο είτε στην Περιφέρεια. Καλή επιτυχία σε όλους και θα επαναλάβω πως είναι τιμή να έχουμε αρκά Περιφερειάρχη. Σε ευχαριστώ Πέτρο Τατούλη για την παρουσία σου...

Ευχαριστώ και όλους εσάς για τις ολόθερμες και ιδιαίτερα συγκινητικές σας ευχές, που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα που κάνω για τους συμπατριώτες μου Αρκάδες. Να είστε καλά. Υγεία και χαμόγελο πάντα!

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Video: 

Το γλέντι του Αντιπεριφερειάρχη Β Γιαννακούρα για την γιορτή του


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Βλέπω το παρελθόν. ..βλέπω το παρόν. ..ε ρε κάτι θέσεις εργασίας που έχουν να βγουν στην περιφέρεια πάλι αν βγει ο κύριος Τατούλης. ..εκολαπτόμενοι μονιματούχοι με προσόν τις εμφανίσεις σε πίτες και γλέντια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.