Το γλέντι των αποδυτηρίων του Πανθυρεατικού (vid)

Το γλέντι των αποδυτηρίων του Πανθυρεατικού (vid)

Μάρτιος 31, 2018 - 19:19
0 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός έπειτα από τρία χρόνια επιστρέφει και ξανά στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας κατακτώντας δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ Αρκαδίας.

Το 1-0 στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ερμή ήταν αρκετό για τους κιτρινόμαυρους για τους χαρίσει και μαθηματικά τον τίτλο με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης να αποτελεί την λύτρωση όλης της εφετινής προσπάθειας και ασφαλώς την έναρξη των πανηγυρισμών.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθυρεατικού έστησαν τον πρώτο χορό μέσα στον αγωνιστικό χώρο με το γλέντι τίτλου να μεταφέρεται στα αποδυτήρια όπου όλη η οικογένεια της ομάδας του Άστρους μια αγκαλιά να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές φώναξαν δυνατά ‘’πρωταθλητή και πάλι Πανθυρεατικέ'' με τις στιγμές να είναι μοναδικές τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το γλέντι των πρωταθλητών του Πανθυρεατικού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.