Γλέντι νίκης και αποθέωση στον Αστέρα (vid)

Γλέντι νίκης και αποθέωση στον Αστέρα (vid)

Νοέμβριος 05, 2017 - 11:10
0 σχόλια

Για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα και την μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού  οι φίλαθλοι της ομάδας έμειναν στο γήπεδο αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και την σπουδαία τους αυτή επιτυχία.

Οι Tigers δεν έφυγαν ποτέ από το πέταλο τους περιμένοντας με συνθήματα και τραγούδια τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης να βγουν από τα αποδυτήρια για να τους αποθεώσουν όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Ένας, ένας ποδοσφαιριστής που έβγαινε από τα αποδυτήρια άκουγε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης με τους πρωταγωνιστές με υψωμένες γροθιές να ευχαριστούν τους φιλάθλους.

Μάλιστα την στιγμή που ο Μανουέλ Μουνάφο έγινε αντιληπτός έγινε πανζουλρισμός με το σύνθημα «Μουνάφο ψυχάρα για πάντα Αστερά» αλλά και «Μάνουελ Μουνάφο οε, οε οε» να δονεί το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Τέλος και ο Σάββας Παντελίδης αποθεώθηκε με τους φιλάθλους να τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του και τον ίδιο να ευχαριστεί τον κόσμο του Αστέρα και να υποκλίνεται μπροστά τους για την στήριξη που έδωσαν στην ομάδα του. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γλέντι νίκης και αποθέωση στον Αστέρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.