Γλέντι για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Γλέντι για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Ιανουάριος 22, 2017 - 10:54
2 σχόλια

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου  στην Τρίπολη.

Στο γλέντι αυτό παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών αλλά και εργαζόμενοι στην έδρα της Περιφέρειας.

Το «παρών» έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκδίας ως οικοδεσπότης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, όπως επίσης και ο κ.Στεφανόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Ρουμελιώτης, Γ. Κατσίρης, Γ. Μπακούρης και Θ. Ντανός. Επίσης ήταν και ο εκτελεστικός Γραμματέας κ. Σταματάκος, και όλοι έδωσαν τις ευχές τους στους εργαζομένους ευχαριστώντας τους για τη σημαντική βοήθειά τους προκειμένου να ολοκληρώνονται όλα τα θέματα τα Περιφέρειας. Οι ευχές ήταν τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, καθώς ζήτησαν να συνεχίζουν δυναμικά την εργασία τους, ώστε να επιτύχει η πορεία ανάπτυξης την οποία έχει χαράξει η Περιφέρεια, που προϋποθέτει σκληρή δουλειά και επιμονή.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε γλέντι με λαϊκούς και δημοτικούς χορούς.

Να μην ξεχάσουμε ότι υπήρξαν και πολλά δώρα, όπως άδειες για το προσωπικό και ταξίδια.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γλέντι για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Πελοποννήσου


2 Σχόλια

Kαι να μην ήταν τόσο δίπλα ο Κυριάκος που πασχίζει να δείξει άλλο ύφος η αντίστιξη χαώδης

Αυτό που το στενό τύπου κολάν τζην παντελόνι με το μποτάκι έχει γίνει Νο 1 outfit, με ξεπερνάει . όπου γάμος και χαρά όπου εκδήλωση και παρουσίαση το ιδιο στυλάκι??? ήμαρτον ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.