Γλέντι από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αρτεμισίου

Γλέντι από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αρτεμισίου

Ιούλιος 24, 2017 - 14:03
0 σχόλια

Ο Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28  ΙΟΥΛΙΟΥ  στην πλατεία του χωριού. Φέτος φροντίσαμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη της διασκέδασης, να εμπλουτίσουμε την μουσική, τον ήχο, κρατώντας σταθερά την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Πάνος Πλαστήρας θα μας μαγέψει με την δεξιοτεχνία του. Στο δε τραγούδι ο μοναδικός ΓιώργοςΜπέκιοςθα δονήσει την ψυχή μας και θα μας ταξιδεύσει με την μαγική του φωνή και χροιά,ο Γιώργος Βελισσάρηςμε τις μελωδίες του και την αστείρευτη ενέργειά του θα μας ξεσηκώσει και θα μας οδηγήσει σε ένα πραγματικό ξεφάντωμα, ηΔήμητραΜπέκιουθα μας μεταδώσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό με τα όμορφα τραγούδια.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ στο ΚΑΚΟΥΡΙ και τα μέλη του Συλλόγου μας με χαρά θα σας υποδεχθούν, με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας σερβίρουν στο τραπέζι που θα διαλέξετε. Ελάτε στον μαγευτικό χώρο της πλατείας για ένα πραγματικό καλοκαιρινό ξεφάντωμα.

Δεν υπάρχει είσοδος, δεν υπάρχει ελάχιστη  κατανάλωση. Το μόνο που υπάρχει είναι ο χορός ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, γι’ αυτό ελάτε και θα χορέψετε και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας ελεύθερα σε μια άνετη πίστα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.