Γκρέμισε την Γιουβέντους από την κορυφή η Σασουόλο με βασικό τον Κυριακόπουλο

Γκρέμισε την Γιουβέντους από την κορυφή η Σασουόλο με βασικό τον Κυριακόπουλο

Δεκέμβριος 02, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο στο βασικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της άμυνας η Σασουόλο ήρθε ισόπαλη μέσα στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους με σκορ 2-2 και την γκρέμισε από την κορυφή του Campionato εκεί όπου βρίσκεται πλέον η Ίντερ.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στα μεγάλα αστέρια της "Μεγάλης Κυρίας" του Ιταλικού ποδοσφαίρου πηγαίνοντας τα περίφημα κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ιγκουαίν, τον Ντιμπάλα και την παρέα του.

Η Γιούβε μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μπονούτσι στο 20' με την Σασουόλο να απαντάει με δυναμικό τρόπο κάνοντας την ολική ανατροπή με τέρματα των Μπογκά στο 23' και του Καπούτο στο 47' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 68 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Σασουόλο στην οποία αγωνίζεται ο Αχαιός αριστερός μπακ-χαφ δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης δίνει την μάχη της παραμονής έχοντας περάσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να κερδίζει συνεχώς πόντους με τις εμφανίσεις του.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο Τσαν (54’ Ματουϊντί), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (53’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (81’ Ράμσεϊ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Τουράτι, Τολιαν, Μαρλόν, Μανιανέλι, Ρομάνια, Κυριακόπουλος, Μπογκά (90’ Πελούζο), Ντζούρισιτς (72’ Μίλντιρ), Λοκατέλι, Τραορέ (62’ Ντάνκαν), Καπούτο

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.