Γκολέμης: Καμία απάτη με την ποιότητα του υγραερίου κίνησης (vid)

Γκολέμης: Καμία απάτη με την ποιότητα του υγραερίου κίνησης (vid)

Αύγουστος 30, 2016 - 10:09
0 σχόλια

Την απάντηση σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες για την απάτη στην υγραεριοκίνηση δίνει ο κ. Γκολέμης αναφέροντας ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει νοθεία στο καύσιμο, αλλά μόνο στην ποσότητα του υγραερίου.

Το φως της δημοσιότητας είδε μια υπόθεση απάτης σχετικά με το υγραέριο κίνησης το οποία έκανε λόγο για απάτη με το υγραέριο όπου θύματα είχαν πέσει 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ. 

Να αναφέρουμε συνοπτικά ότι τα άρθρα ανέφεραν ότι υπάρχουν επιτήδειοι οι οποίοι κλέβουν με πειραγμένες αντλίες και πωλούν επικίνδυνο νοθευμένο καύσιμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη απώλεια εσόδων από το εκτεταμένο λαθρεμπόριο και τη φοροδιαφυγή. Τα άρθρα παρείχαν και συμβουλές ως προς το τι πρέπει να προσέχουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων με υγραεριοκίνηση.

Ο Παναγιώτης Γκολέμης ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων με κύρια δραστηριότητα την υγραεριοκίνηση, σε ένα διαφωτιστικό βίντεο, το πέμπτο στη σειρά, απαντά στο δημοσίευμα δίνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που εξηγούν την σκοπιμότητα αυτή της διαρροής της πληροφορίας. 

Όπως αναφέρει, το κατευθυνόμενο άρθρο έχει πολλές ανακρίβειες και πολλά στοιχεία τα οποία δεν είναι έγκυρα όπως τα στοιχεία κα οι τιμές που δίνονται για τις καταστροφές και τις αντικαταστάσεις μηχανημάτων είναι λανθασμένες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να εξοργίσουν τους επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκουν ότι το παραπάνω άρθρο προκλητικό και ψευδές.
 

Video: 

Απάτη με υγραέριο - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.