Τατούλης

Το γκολ ζωής του Πέτρου από την Μεγαλόπολη (vid)

Το γκολ ζωής του Πέτρου από την Μεγαλόπολη (vid)

Νοέμβριος 14, 2019 - 18:28
0 σχόλια

Ο Λάζαρος Αβίντογλου ταξίδεψε από την Αθήνα για να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες βρέθηκαν από όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού μας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για τον 17χρονό Πέτρο από την Μεγαλόπολη.

Ο Πέτρος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στον φιλικό αγώνα στην θέση του Λάζαρου Αβίντογλου ο οποίος του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μαζί με μια αγκαλιά και ένα φιλί.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του γήπεδόυ "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο Πέτρος σκοράρει και πετυχαίνει γκολ για την ζωή από ασίστ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε μια πραγματικά τρομερή στιγμή.

Τόσο κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο γκολ που σημείωσε όλο το γήπεδο όρθιο χειροκροτούσε μέσα σε συγκίνηση τον 17χρονό Πέτρο από την Μεγαλόπολη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το γκολ ζωής του Πέτρου από την Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.