To γκολ «ρουκέτα» στο «παραθυράκι» από τον Καραμπέτσο (vid)

To γκολ «ρουκέτα» στο «παραθυράκι» από τον Καραμπέτσο (vid)

Οκτώβριος 08, 2018 - 11:20
0 σχόλια

Το πρώτο από τέσσερα συνολικά γκολ της Τέγέας στην νίκη της με 4-0 επί του Νικηταρά ήταν σαφέστατα και το ωραιότερο της αναμέτρησης και σίγουρα βάζει υποψηφιότητα ίσως και για ένα από τα καλύτερα της σεζόν.

Ο Χρήστος Καραμπέτσος άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές με το πρώτο από τα δύο του συνολικά γκολ να είναι εκπληκτικό.

Ο εξτρέμ της Τεγέας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αφού προσποιήθηκε στον αντίπαλο αμυντικό με αστραπιαία κίνηση έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα εκεί όπου κανείς τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να αποκρούσει. Ακριβός στο παραθυράκι της εστίας του Νικηταρά για το 1-0.

Το εντυπωσιακό του τέρματος είναι ότι ο άσος των πράσινων σουτάρει με το αριστερό πόδι που δεν είναι το καλό του παρότι παίρνει αρκετές ενέργειες και προσπάθειες και με αυτό αλλά και η φορά της κατεύθυνσης της μπάλας που καρφώνεται στο ανάμεσα στην συμβολή του κάθετου με το οριζόντιο δοκάρι.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Καραμπέτσος στον αγώνα της Τεγέας με τον Νικηταρά για την πρώτη αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Καραμπέτσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.