Γκολ «ποίημα» στο Ελπίδα - Παγγορτυνιακός (vid)

Γκολ «ποίημα» στο Ελπίδα - Παγγορτυνιακός (vid)

Νοέμβριος 04, 2017 - 18:19
0 σχόλια

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Παγγορτυνιακό βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με σκορ 1-1 ωστόσο ο νεαρός άσος της Ελπίδας Λευτέρης Παπαπαναγιώτου φρόντισε να βάλει την υπογραφή του στο παιχνίδι.

Στο 34ο λεπτό του αγώνα και με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό και το τέρμα του Κώστα Βλάση ο Λευτέρης Παπαπαναγιώτου με ένα φανταστικό σουτ-τηλεγράφημα από τα 30-35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Λυμπερόπουλου κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το δεξί μακρινό σουτ του νεαρού αμυντικού μέσου της Ελπίδας που είχε την οξυδέρκεια να δει για λίγο εκτός του αντίπαλο ποεριέρο αλλά και η εμπιστοσύνη στα στις δυνατότητες του τον δικαίωσαν δίνοντας του την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίχτες του ένα από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής.

Δείτε το καταπληκτικό γκολ του Λευτέρη Παπαπαναγιώτου και την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή «Στα Γήπεδα Της Αρκαδίας» αναλυτικά τα highlights και όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Ελπίδας με τον Παγγορτυνιακό.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το γκολ του Παπαπαναγιώτου της Ελπίδας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.