Γκολ ο Τζίμας του Αστέρα με την Εθνική Νέων

Γκολ ο Τζίμας του Αστέρα με την Εθνική Νέων

Νοέμβριος 16, 2018 - 16:11
0 σχόλια

Αρχή με νίκη και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό για την Εθνική Νέων με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ξεκινά με το δεξί της υποχρεώσεις του στον 13ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19, επικρατώντας 4-0 του Γιβραλτάρ στη Στάρα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας.

Στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Τζίμας του Αστέρα Τρίπολης για 69' λεπτά με τον νεαρό άσο μάλιστα να ανοίγει τον δρόμο προς την νίκη με γκολ του στο 3ο λεπτό.

Τα υπόλοιπα τέρματα της Εθνική μας ομάδας στο άνετο 4-0 επί του Γιβραλτάρ πέτυχαν οι Βοϊλής και Εμμανουηλίδη (2). Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας η Ρουμανία το Σάββατο 17/11 επίσης στη Στάρα Ζαγκόρα.

ΕΛΛΑΔΑ: Χριστογεώργος, Λυρατζής, Τσαούσης (85' Νεοφυτίδης), Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (85' Λιάβας), Μπότος (60' Κουτσουπιάς), Βοϊλής, Τζίμας (69' Δούμτσης), Μαρίνος (61' Γαϊτανίδης)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Λόπεζ, Περέρα (72' Κάρνετζι), Βινέτ, Σέρα, Γιάμπιας, Μούιρ, Γκράσια (90' Μόγια Μπολτ), Πίκοκ, Ελ Χμίντι (72' Σμιθ), Περάλτα (87' Μπαουτίστα), Τζόουνς (71' Μάρκεζ).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.