Γκολ ο Συρεγγέλας, βασικοί οι Αρκάδες και το ντέρμπι στον Παναργειακό (vid)

Γκολ ο Συρεγγέλας, βασικοί οι Αρκάδες και το ντέρμπι στον Παναργειακό (vid)

Οκτώβριος 16, 2018 - 16:23
1 σχόλια

Ο Παναργειακός ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας με 1-0 του Ασπρόπυργου στο Κυριακάτικο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Άργους.

Το γκολ του Όμηρου Συρεγγέλα στο 3ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου να το διαφυλάξει μέχρι και το τέλος για να τις δώσει τους τρεις βαθμούς που την φέρνουν μαζί με την Καλαμάτα στην κορυφή του ομίλου της.

Εκτός του σκόρερ και μεγάλου πρωταγωνιστεί Όμηρου Συρεγγέλα στο βασικό σχήμα του Παναργειακού σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν και οι τρεις Αρκάδες Δημήτρης Κυριακόπουλος, Γιώργος Καδάς και Θοδωρής Μπούτας έχοντας πολύ καλή απόδοση.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μπριλλάκης- Παναγιώτου, Τσιμικλής, Παπασπύρος (25' Μαρίνης), Καδάς, Μπούτας- Συρεγγέλας (91’ Κρολ), Μπουντόπουλος (85’ Μουσταφά).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γ.Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Προίκας, Νικολάου, Ζώνας, Νάκας, Δουκάκης, Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλλης, Χατζοβασιλάκης. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Φωτογραφία: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Βίντεο: ArgolidaPortal.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr Γ Εθνική Παναργειακός - Ασπρόπυργος 1-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στο Αρκαδία Πόρταλ που προβάλλει με πάθος τον Παναργειακό.Εμεις θα ρωτάμε συνεχώς γιατί άραγε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.