Γκολ ο Μπίσσιας και «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Πελλάνα

Γκολ ο Μπίσσιας και «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Πελλάνα

Μάρτιος 19, 2018 - 15:32
0 σχόλια

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η ΑΕ Πελλάνας μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη με 1-3 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας.

Η ομάδα των 7 Αρκάδων ποδοσφαιριστών δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να καταφέρει ''κλειδώσει'' και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου καθώς βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Ολυμπιακό Γυθείου με τους Γυθειάτες να έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Η επόμενη είναι ουσιαστικά και η τελευταία αγωνιστική για την ομάδα της Πελλάνας και υποδέχεται στην έδρα της τον 3ο στον βαθμολογικό πίνακα Ατρόμητο Συκεάς μιας και την 22η έχει ρεπό.

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννη η Ένωση Πελλάνας έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπίσσια έφυγε με το διπλό κάνοντας πρόβα στέψης.

Ο Γιώργος Μπίσσιας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 1-3 στο γκολ του Ρασιά στην επανάληψη αφού η Άμιλλά είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Χαλίλι λίγο αργότερα να κάνει το 1-2 και τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο βασικό σχήμα της Πελλάνας αγωνίστηκαν 5 Αρκάδες (Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Ζώης, Δρόσος, Ζαραφέτας) έχοντας πολύ καλή απόδοση ενώ ο Αντώνακας αντικατέστησε τον Δρόσο λόγω τραυματισμού με τον Δημητρέλη να μένει στον πάγκο.

Η παρουσία των Αρκάδων κρίνεται κομβική αφού όλοι είχαν εξαιρετικά σταθερή απόδοση συμβάλοντας με καθοριστικό τρόπο στο να πάρει η Ένωση Πελλάνας μια σπουδαία νίκη που πρακτικά σημαίνει ότι είναι μια ανάσα από τον τίτλο και με το ένα πόδι στην Γ' Εθνική.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Κραβαρίτης, Κατσαφούρος, Μπίζος, Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Ρασσιάς, Ζωής, Δρόσος, Ζαραφέτας, Σικαλόπουλος, Χαλίλι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.