Γκολ ο Κοντογιαννόπουλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο Ελλάδος

Γκολ ο Κοντογιαννόπουλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο Ελλάδος

Νοέμβριος 01, 2018 - 19:10
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος όχι απλώς άρπαξε την ευκαιρία από του έδωσε ο προπονητής του Γιάννης Μαντζουράκης να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά κατάφερε να πετύχει και το πρώτο του τέρμα.

Ο νεαρός  άσος με καταγωγή από την Βόρειο Κυνουρία και συγκεκριμένα τα Δολιανά σκόραρε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στην εύκολη νίκη με σκορ 5-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Αρκάς Γιάννης Κοντογιαννόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 68ο λεπτό και μπόρεσε να βρει δίχτυα βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του. Χατ τρικ για τον Μπεντινέλι, σκόρερ και ο Ζοά Πέδρο για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ο Απόλλωνας Σμύρνης βρίσκεται στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον με την νίκη του αυτή έχει τον πρώτο λόγω για την πρόκριση ενώ ως γνωστών η αρκαδική ομάδα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68' Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74' Χιλάλ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61' Μάντζιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Κ. Τριανταφύλλου (14' λ. τρ. Δέντσας), Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58' Καρυοφύλλης), Οκάν (82' Γκόλιας), Ζυγκερίδης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.