Γκολ με απευθείας κόρνερ ο Φωτόπουλος με το Κορύθιο (vid)

Γκολ με απευθείας κόρνερ ο Φωτόπουλος με το Κορύθιο (vid)

Νοέμβριος 26, 2017 - 13:43
0 σχόλια

Το γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο Βασίλης Φωτόπουλος το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη στην αναμέτρηση για την 6η στροφή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας και πρώτης για τον δεύτερο γύρο μεταξύ της Ελπίδας και του Κορυθίου.

Το Κορύθιο στο 3ο λεπτό κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά πλευρά με τον Βασίλη Φωτόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση με το αριστερό πόδι μ την μπάλα με πολύ δύναμη και φάλτσο να καταλήγει στην δεξιά μεριά των διχτύων του Νταλαχάνη δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Βασίλης Φωτόπουλος πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαιχτών του αφιερώνοντας παράλληλα το γκολ στον προπονητή του σε μια αναμέτρηση όπου το Κορύθιο είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Δείτε στο βίντεο το γκολ-κόρνερ του Βασίλη Φωτόπουλου και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου τις καλύτερες στιγμές του αγώνα της Ελπίδας με το Κορύθιο στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή «Στα Γήπεδα της Αρκαδίας».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γκολ με απευθείας κόρνερ ο Φωτόπουλος του Κορυθίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.