Γκολ και βαθμοί από τον Βερβεσό στο Λεωνίδιο

Γκολ και βαθμοί από τον Βερβεσό στο Λεωνίδιο

Δεκέμβριος 06, 2018 - 12:18
1 σχόλια

Ο Σπύρος Βερβεσός πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με το Λεωνίδιο δείχνοντας πως εκτός από πλούσιο ταλέντο στα 15 του χρόνια διαθέτει την κατάλληλη ποδοσφαιρική ωριμότητα για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Ο ταλαντούχος επιθετικός των ερυθρόλευκων αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά ξεδιπλώνοντας τις ποδοσφαιρικές του αρετές με τρόπο γεμάτο ουσία χαρίζοντας με τα γκολ του πολύτιμους βαθμούς, που έχουν ως αποτέλεσμα το Λεωνίδιο να βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ Τρίπολης στην κορυφή της Α' Αρκαδίας.

Ο 15χρονος φορ έχει πετύχει 5 από τα 17 συνολικά τέρματα του Λεωνιδίου στο πρωτάθλημα, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του και πρώτος στον γενικό πίνακα μαζί με τους Τσαλγιτζόπουλο του Ορχομενού και Κολιόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης, σηκώνοντας το επιθετικό βάρος ενός σωματείου με υψηλές βλέψεις και πρωταγωνιστικούς στόχους αυτή την χρονιά.

Μάλιστα τρία από τα 5 γκολ του Σπύρου Βερβεσού είναι τέρματα βαθμοί για το Λεωνίδιο. Ο νεαρός άσος σκόραρε στην Τρίπολη κόντρα στην Τεγέα στο 0-1 της ομάδας του την 6η αγωνιστική, πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Ερμή Μελιγούς στην ανατροπή με 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα την 7η αγωνιστική, ενώ βρήκε δίχτυα και απέναντι στον Ορχομενό και την νίκη με 1-0 την 8η και περασμένη αγωνιστική.

Τρία γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που σημαίνουν 9 βαθμοί για το Λεωνίδιο που βρίσκει στο πρόσωπο του 15χρονου Σπύρου Βερβεσού τον νέο του ήρωα συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων σκόρερ της περιοχής της Νότιας Κυνουρίας.

Ο Σπύρος Βερβεσός είναι ο πρώτος σκόρερ και MVP του περσινού Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε αγώνα της νέας Γ' Εθνικής με το Λεωνίδιο πέρυσι μας συστήνεται με τον πιο πειστικό τρόπο και στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με όμορφα και ουσιαστικά τέρματα.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ειναι μεγαλο ταλεντο και ειναι προιον της εξαιρετικης δουλειας που γινεται στις ακαδημιες του Λεωνιδιου τα τελευταια χρονια.Και δεν ειναι ο μονος .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.