Γκολ και ασίστ ο Καδάς στην άνετη νίκη του Παναργειακού στην Λέρνα (vid)

Γκολ και ασίστ ο Καδάς στην άνετη νίκη του Παναργειακού στην Λέρνα (vid)

Νοέμβριος 06, 2018 - 12:15
1 σχόλια

Ο Παναργειακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι με την Ένωση Λέρνας  και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με 5-0 στο ντέρμπι της Αργολίδας στην  6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της  Γ Εθνικής κατηγορίας.

Εκ των πρωταγωνιστών της εύκολης και ευρείας όπως δείχνει και το σκορ νίκης των "Λύκων" ο Γιώργος Καδάς ο οποίος σε 45'λεπτά κατάφερε να σκοράρει και να δώσει και μία ασίστ καθώς στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Αρκάς άσος που πέτυχε κόντρα στην Ένωση Λέρνας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του με την φανέλα του Παναργειακού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες περίπου δέκα ημέρες.

Αναφορικά με καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ με τον Καδά στο 11' για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ του Μπουντόπουλου στο 31' και στο 36' με πέναλτι. Στην επανάληψη Καρούτης στο 66' και Παιδάκης στο 77' διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.

Στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του Γιώργου Αντωνόπουλου εκτός του σκόρερ Γιώργου Καδά βρέθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Δημήτρης Κυριακόπουλος αλλά και ο Όμηρος Συρεγγέλας που βοήθησαν και αυτοί στο να έρθει με άνετο τρόπο το τρίποντο αυτό.

Ενωση Λέρνας  (Λ. Κούρος): Κατσαούνης, Δούρος, Σελλής, Κάπλατζης, Καϊάφας (75’ Μπακατσέλος), Μούγιος, Αρσενίδης (60' Μπόμπος), Τριανταφύλλου, Τσακάροφ, Μπιτζής (78' Ταραντίλης), Παπουτσής.

Παναργειακός (Γ. Αντωνόπουλος): Φαρμάκης,Κυριακόπουλος, Μπριλάκης, Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Μουσταφά (65' Γιανίκ), Καλύβας (76’ Ροκάι), Καδάς (38’ Καρούτης), Μαρίνης, Μπουντόπουλος (56 Παιδάκης), Συρεγγέλας.

Φωτογραφία: eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος / video: argolidaportal.gr

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-5


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.