Γκολ για «όσκαρ» ο Βεργέτης (vid)

Γκολ για «όσκαρ» ο Βεργέτης (vid)

Ιούλιος 29, 2017 - 15:02
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης περνάει τις τελευταίες του ώρες επί Αυστριακού εδάφους καθώς μετά το φιλικό με την Στουτγκάρδη το Σάββατο (29/7, 16:30) η κιτρινομπλέ αποστολή θα επιστρέψει και πάλι στην βάση της στην Ελλάδα για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Εκτός από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας το προπονητικό team και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Αστέρα Τρίπολης έπαιξαν το δικό τους ιδιαίτερο φιλικό αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού ο Στάϊκος Βεργέτης με το τρομερό γκολ που πέτυχε με το ψαλιδάκι που θα ζήλευαν ακόμα και οι καλύτεροι επιθετικοί με τον Αρκά coach να δείχνει πως η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Για την ιστορία η ομάδα του προπονητικού team επικράτησε με 12-10 της ομάδας των επιλέκτων.

Προπονητικό team: Νίκος Κωνσταντίνιδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιάννης Κατσάνης (Φροντιστής), Θοδωρής Τσιλιμίγκρας (Αναλυτής), Βαγγέλης Ντίσιος (Βοηθός προπονητή),Γιώργος Αντωνόπουλος (Μέλος προπονητικού επιτελείου), Στάικος Βεργέτης (Προπονητής).
 
Ομάδα επίλεκτων: Γιάννης Ντάλλας (Διευθυντής Επικοινωνίας), Δημήτρης Κενές (Αντιπρόεδρος), Ζάχος Παράσχος (Φροντιστής), Παναγιώτης Τετώρος (Φυσικοθεραπευτή), Γιώργος Μουστόγιαννης (Φυσικοθεραπευτής), Γιώργος Πριόνας (Φυσικοθεραπευτής), Παναγιώτης Μπουντούρης (Γιατρός).

Διαιτητής: Μπάμπης Σκορπίδας (Γενικός Αρχηγός).

Ειδήσεις: 
Video: 

Απίθανο γκολ με ψαλιδάκι από τον Στάικο Βεργέτη!


5 Σχόλια

το παιδι ειναι αμπαλο δεν εχει σχεση με την μπαλλα μονο για να περνει χαρτακι ειναι τιποτα αλλο δεν θα τον βρει παρελαση του οκτωμβριου

ενω εσυ ο πουθενας που σχολιαζεις ανωνυμα εισαι ο καλυτερος... γεμισαμε απο ξερολες και ταγαρια

@Anonymous Σάβ, 29/07/2017 - 16:11. Το ονοματάκι το δικό σου «επώνυμε» τό'παμε ή μήπως δεν διαβάσαμε καλά;

@αρκας 16:04 Βλέπω ότι το σχολείο το τελειώσαμε με μέσο, ε, παιδί του...Οκτωμβρίου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.