Γκάζι και θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη (pics,vid)

Γκάζι και θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 12, 2017 - 15:16
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο 2ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2017 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Ένας χώρος πολύ σημαντικός για τους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας γέμισε με τα χρώματα και τους ήχους των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Εκατοντάδες ήταν οι θεατές που έσπευσαν το διήμερο στο αεροδρόμιο για να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και υψηλές ταχύτητες από τους οδηγούς οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το διασκέδασαν με την ψυχή τους, όπως ανέφεραν.

Αρκετές ήταν οι συμμετοχές από την Αρκαδία που ξεχώρισαν και ανέβηκαν στο βάθρο των πρωταθλητών.

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, δημοφιλές και φιλόξενο σκηνικό των αγώνων τις τελευταίες δεκαετίες, υποδέθηκε  τη δεύτερη συνάντηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2017, υπό την οργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.).

Το φετινό ραντεβού στην Τρίπολη ήρθε ένα χρόνο μετά την αναθέρμανση των αγώνων Ταχύτητας, που πέτυχε με πρωτοβουλία της η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 2ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.