Γκάφες, εσώρουχα και λουκέτα: Τι έβγαλε η... κάλπη

Γκάφες, εσώρουχα και λουκέτα: Τι έβγαλε η... κάλπη

Σεπτέμβριος 22, 2015 - 19:00
0 σχόλια

Το παραβάν είναι ένας χώρος όπου ο καθένας πάει μόνος του. Και αρκετοί συμπολίτες μας ανά την Ελλάδα αποφάσισαν να βάλουν στον φάκελο πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το ψηφοδέλτιο ενός κόμματος. Σε πολλούς φακέλους ανά την Ελλάδα βρέθηκε... χαρτί υγείας, ψηφοφόροι είχαν βάλει στον φάκελο χαρτιά με διάφορα σκίτσα, διαμαρτυρίες και φανταστικά ψηφοδέλτια. Ωστόσο, κάποιος/κάποια ψηφοφόρος έκανε τη διαφορά!

Κάπου στην Ηλεία ένας ή μια ψηφοφόρος μέσα στο φάκελο της ψηφοφορίας αντί ψηφοδελτίου, έβαλε ένα μαύρο στρινγκ εσώρουχο, το οποίο συνοδευόταν από σχετικό σημείωμα.
«Αγαπητοί Εθνοσωτήρες. Στις επίπονες προσπάθειες να μας "σώσετε" προσέξτε μην σκίσετε κάνα στρινγκ. Γι' αυτό για καλό και για κακό πάρτε ένα εφεδρικό» ανέφερε το μήνυμα.
Το ilialive.gr δημοσίευσε τη φωτογραφία, καθώς, ενώ ο δικαστικός αντιπρόσωπος λύθηκε στα γέλια, κάποιοι πρόλαβαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Σε εκλογικό τμήμα της Καρδίτσας, ο δικαστικός αντιπρόσωπος υποδέχθηκε τους ψηφοφόρους με την παραδοσιακή Αργιθεάτικη ενδυμασία. Όπως αναφέρει το Karditsalive.net, ο δικαστικός αντιπρόσωπος -δικηγόρος Αθηνών εν ενεργεία, λαογράφος, συγγραφέας, ποιητής και ιστορικός ερευνητής Μενέλαος Παπαδημητρίου που έλκει την καταγωγή του από το γειτονικό Ανθηρό του Δήμου Αργιθέας, θέλησε με τον τρόπο αυτόν να δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο σε αυτή την εκλογική διαδικασία.
Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες από το 1981 ως δικαστικός αντιπρόσωπος και αυτή τη φορά αποφάσισε να υποδεχθεί τους συντοπίτες του με την παραδοσιακή Αργιθεάτικη φορεσιά, άλλωστε ο ίδιος είναι λάτρης της παράδοσης και διακρίνεται για το πάθος της διάσωσης των εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας του διαδίδοντας αυτά στις νεότερες γενιές.
Τέλος, σε εκλογικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, ο δικαστικός αντιπρόσωπος παρέλαβε την κάλπη με λουκέτο και έτσι κάλεσε κλειδαρά για να το βγάλει και να τοποθετήσει το δικό του.

ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Απρόοπτα συμβαίνουν σε όλους, ακόμα και στους πολιτικούς αρχηγούς. Έτσι, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναγκάστηκε να μπει δυο φορές στο παραβάν, προκειμένου να ψηφίσει, διότι... δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του κόμματός του! Έτσι, ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει
Ένα λερωμένο ψηφοδέλτιο πήρε στα χέρια της η πρόεδρος του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά και φυσικά το επέστρεψε. Η κυρία Γεννηματά, προκειμένου να μην θεωρηθεί άκυρο το ψηφοδέλτιό της, βγήκε και παρέλαβε ένα άλλο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Μπορεί να μην συμμετείχε στις εκλογές, αλλά τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Ύστερα από έντονο διάλογο που είχε ο Απόστολος Γκλέτσος το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λαμπρούτσος στο εκλογικό κέντρο, οι δύο άνδρες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου αλληλομηνύθηκαν.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.