«Γκάφα» της ΕΠΟ με Γιάννου πρόστιμο και μηδενισμός στην Εθνική

«Γκάφα» της ΕΠΟ με Γιάννου πρόστιμο και μηδενισμός στην Εθνική

Μάιος 27, 2016 - 18:00
2 σχόλια

Απίστευτη γκάφα από την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία τιμωρήθηκε από την FIFA για αντικανονική συμμετοχή του Απόστολου Γιάννου στην φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία στις 17 Νοεμβρίου του 2014 που είχε λήξη ισόπαλη με 0-0 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Απόστολος Γιάννου που τότε αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι (στο 70’ στην θέση του Μήτρογλου) ωστόσο δεν είχε δικαίωμα να παίξει  λόγω του ότι στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με την εθνική νέων της Αυστραλίας.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν κατάλαβαν ποτέ όπως αποδείχθηκε  πως ο ποδοσφαιριστής δεν επιτρεπόταν να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος και μοιραία σήμερα Παρασκευή (27/5) έγινε γνωστή η τιμωρία όπως ανακοίνωσε η FIFA.

Έτσι λοιπόν η τιμωρία επιβάλει πρόστιμο ύψους 4.000 ελβετικών φράγκων και φυσικά το παιχνίδι της Εθνικής μας χάθηκε στα χαρτιά με σκορ 3-0. Κάτι που σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάνει τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος προσμετράτε στην γενική κατάταξη της FIFA και παίζει ρόλο σε μελλοντικές κληρώσεις.

Πέραν από το ουσιαστικό της υπόθεσης που είναι βεβαίως η τιμωρία το γεγονός αυτό αποτελεί και μία επικοινωνιακή ήττα της Ελληνικής ομοσπονδίας στην κοινή γνώμη και φυσικά στο εξωτερικό και έρχεται να προστεθεί στα ήδη πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μας και στα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.