Γιούχα Μάλινεν: Ο Αστέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του - Εύχομαι τα καλύτερα

Γιούχα Μάλινεν: Ο Αστέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του - Εύχομαι τα καλύτερα

Ιούλιος 25, 2014 - 09:46
1 σχόλια

Ο προπονητής της Ροβανιέμι λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Ο Γιούχα Μάλινεν στην αρχή της συνέντευξη τόνισε ότι δεν υπήρξε άγχος στην ομάδα και ότι ήρθαν με το στόχο να σκοράρουν πάλι.

Η κόκκινη κάρτα ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα μας, μας πήγε πίσω ανέφερε και αναγνώρισε ότι ο Αστέρας Τρίπολης έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Έπειτα μίλησε για το προβάδισμα της Τρίπολης το οποίο και προσπάθησαν να αλλάξουν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Καταφέραμε και βάλαμε δύο γκολ, με 10 παίκτες, γεγονός το οποίο μας τιμά και ήταν εξαιρετικό. Δεν συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να πετύχουμε κι άλλο γκολ είπε χαρακτηριστικά.
Τα τελευταία 20 -25 λεπτά προσπαθήσαμε ακόμα περισσότερο.

Ήταν ευχάριστο να συναντήσω τον κόσμο της Τρίπολης και την ομάδα του Αστέρα, «ευχόμαστε τα καλύτερα»

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.