Γιος του αδικοχαμένου κάμεραμαν προς Νίκα: Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει

Γιος του αδικοχαμένου κάμεραμαν προς Νίκα: Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει

Απρίλιος 29, 2019 - 18:20
15 σχόλια

Ο γιος του αδικοχαμένου κάμεραμαν στην Καλαμάτα ξεσπά κατά του Δημάρχου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του αναφέρει τα εξής :

"κύριε" Νικά αυτή η δήλωση δε σας τιμά καθόλου. Οι κορδελιτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Την μητέρα μου την γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρόλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

Στο DNA των Μεσσηνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα... Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδευετε και να μην ενδιαφερθειτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα.

Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία "κύριε" δήμαρχε στις προσεχείς εκλογές.

Με λύπη για τις δηλώσεις σας και την στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου.

Video: 

Η στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού από την σαΐτα...


15 Σχόλια

Μπράβο σε αυτό το παιδί για το σθένος που βρήκε. Ασφαλώς αναφέρει τον πραγματικό υπεύθυνο....

Κύριε νικα η αυλαία έπεσε για εσάς . Λίγη ντροπή δεν βλάπτει . Πατάτε επι πτωμάτων και ο λαός δεν ειναι ηλίθιος , ξερει να επιλέγει . Συλληπητηρια στην οικογένεια . Ειναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανεις ...

Μαζί με τα άτομα που έκαναν προσαγωγή έπρεπε να είναι και ο ''κύριος΄΄ Νίκας. Λυπάμαι για τις απάνθρωπες δηλώσεις του.

Τα είπαμε το τέλος του ΝΙΚΑ. Ενδεικτικό επίσης της νοοτροπίας και του επιπέδου του μέσου Πολιτικού σε αυτή την χώρα.

Καλά οι άνθρωποι είναι αυτοκτονικοί ο Νίκας κάνει τέτοιες δηλώσεις, ο Κατσίρης σταυροπόδι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη μάλλον είναι για αλλού

Εγινε ενα τραγικο δυστυχημα και καποιοι μπηκαν εδω να κανουν αντιπολιτευση στον Νικα ,αυτη η ανθρωποφαγια μας εφαγε στην Ελλαδα.Δεν ψηφιζω κανεναν απο τους 2 ! Ο Θεος να αναπαυσει τον δημοσιογράφο και να δινει δυναμη στην οικογενεια του .

21:26 Δεν το κατάλαβα αυτό κύριε. Επειδή διαφωνούμε με την απαράδεκτη δήλωση του Νίκα, πάει να πει ότι του κάνουμε και αντιπολίτευση; Για κούνα λίγο την κεφάλα σου να δεις έχει τίποτα μέσα ή είναι παντελώς άδεια; Να μην σχολιάσουμε δηλαδή τη μ@λ@κία που είπε, μήπως και μας κατηγορήσουν μερικοί σαν τα μούτρα σου για ανθρωποφαγία κι άλλες τέτοιες μπούρδες. Έχεις πάρει χαμπάρι ότι αυτό δεν το είπε ο οποιοσδήποτε τυχαίος, αλλά ο πρώτος πολίτης της Καλαμάτας, ο δήμαρχος, ο οποίος είναι και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου; Πολιτικό πρόσωπο δηλαδή, στούρνε. Κατάλαβες τώρα, στούρνε;

συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου. Ντροπή για το δήμαρχο καλαματας να κάνει τέτοιες δηλώσεις ενώ ακόμα είναι ζεστό το σώμα του νεκρού....ντροπή

21:45 απο τον τροπο που γραφεις δειχνει οτι εισαι ενας τσιμεντολιθος και κλασικος ξερολας.

21:45 Γιατι γραφεις και εξαπολυεις επιθεση ;Εγραψε μια μ@@@@ια ο Νικας οπως εχουν κανει τοσες και τοσες φορες οι υπουργοι ,οι βουλευτες ,οι αρχηγοι Αστυνομιας ,δημαρχοι και δημαρχοπουλα και εσυ βγαινεις να δικασεις τον παππου Νικα.Αν εκανε αυτη την ηλιθια δηλωση η Ντιναρα θα χειροκροταγες κυριε "στουρνε" απο τα γενοφασκια σου !!

Πέθανε ένας άνθρωπος και το γυρίζετε στις ανταλλαγές φιλοφρονήσεων για κομματικούς λόγους

@Δημητριε με πονο ψυχης γραφω οτι κριμα που γεννηθηκα ,μεγαλωσα ,και συνεχιζω να ζω και να συμβιωνω με αυτους τους γραφικους τυπους στην Τριπολη.Το φασιστικο υφος με υβρεις σε οποιον παει να τους κανει κριτικη δειχνει δυστυχως οτι δεν εχουμε κρατησει τιποτα απο τους προγονους μας !Κριμα δεν σωζεται αυτη η πολη και αυτη η χωρα !! Καληνυχτα Τριπολη ,δεν θα ξημερωσει ποτε !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.