Γιορτή βουνού και στάνης στο Αθήναιο (pics,vid)

Γιορτή βουνού και στάνης στο Αθήναιο (pics,vid)

Αύγουστος 16, 2017 - 19:01
0 σχόλια

Οι γιορτές που πραγματοποιούνται στον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες έχουν για τον καθένα άλλο χρώμα και είναι συνδεδεμένες με παιδικές και νεανικές αναμνήσεις, αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, αναφερόμενος στην  «35η γιορτή βουνού και στάνης» στο Αθήναιο.

Όταν μάλιστα είσαι και από αυτούς που ξεκίνησαν μία γιορτή, νιώθεις μεγαλύτερη χαρά, κυρίως όταν βλέπεις πως συνεχίζεται η παράδοση από τους νεότερους και με μεγάλη επιτυχία.

Και τη φετινή χρονιά η γιορτή βουνού και στάνης στο χωριό μου, το Αθήναιο, (που συμπλήρωσε 35 χρόνια) είχε μεγάλη επιτυχία και το παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι με τη φωνή της Γιώτας Κόκκορη και το κλαρίνο του Σωτήρη Κόκκορη, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Συλλόγου για την πολύ καλή διοργάνωση και του χρόνου να είμαστε καλά να ανταμώσουμε και πάλι.

Θεσμό αποτελεί πλέον η γιορτή του βουνού και της στάνης που πραγματοποιείται στο χωριό μου, το Αθήναιο, και συμπλήρωσε 35 χρόνια.

"Η χαρά μου μεγάλη γιατί το γλέντι έγινε στο χωριό μου, αλλά και γιατί έχω συμβάλλει και εγώ στην καθιέρωση της γιορτής..

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί και σίγουρα οι συγχωριανοί και οι φίλοι που βρέθηκαν στο Αθήναιο πέρασαν όμορφα.

Του χρόνου μάλιστα, όπως ανακοίνωσα, θα είναι έτοιμο και το Πολιτιστικό κέντρο του χωριού.."

Και του χρόνου με υγεία

Video: 

35η γιορτή του βουνού και της στάνης στο Αθήναιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.