Γιορτή του μπάσκετ από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Μεγαλόπολη

Γιορτή του μπάσκετ από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Μεγαλόπολη

Σεπτέμβριος 28, 2018 - 17:08
0 σχόλια

Ομιλητές της εκδήλωσης ο Αθανάσιος Σκουρτόπουλος Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ανδρών και ο Γεώργιος Βασιλακόπουλος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και τα Καλαθοσφαιρικά Σωματεία της πόλης μας με ιδιαίτερη χαρά υποδέχονται την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 την μεγάλη Ετήσια Γιορτή του Μπάσκετ που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση: θα τιμηθούν πρόσωπα της Καλαθοσφαίρισης, θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στους Πρωταθλητές αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και θα γίνουν οι Κληρώσεις Α1 και Α2 κατηγορίες αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει μεταξύ άλλων με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος.

Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ, όλοι οι φίλοι του αθλητισμού και όλοι οι δημότες είναι καλεσμένοι στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ την Παρασκευή 5 Οκτώβριου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μεγαλόπολης.

Εκ του Δήμου
To πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:

1) Απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την Καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές και παράγοντες.
2) Απονομές επάθλων στους πρώτους αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 &
3) Κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α1΄ – Α2΄ Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ομιλητές της εκδήλωσης, θα είναι o κ. Αθανάσιος Σκουρτόπουλος (Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ανδρών), με θέμα ΄΄Η πορεία της Εθνικής ομάδας Ανδρών στις νέες διαμορφούμενες συνθήκες διοργάνωσης των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου΄΄ και o Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης & επίτιμος Πρόεδρος της FIBA EUROPE, κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος με θέμα ΄΄ Η σημερινή κοινωνική πραγματικότητα σε σχέση με την πορεία του παγκόσμιου Αθλητικού Κινήματος΄΄.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.