Γιορτή του Ενωσιακού μπάσκετ στους Μολάους

Γιορτή του Ενωσιακού μπάσκετ στους Μολάους

Ιούλιος 05, 2019 - 16:54
1 σχόλια

Γιορτή του Ενωσιακού μπάσκετ με την παρουσία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών πραγματοποιήθηκε στους Μολάους Λακωνίας.

Η διοργάνωση έτυχε απόλυτης επιτυχίας με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη με ανάρτηση του στο facebook να μας βάζει για τα καλά στο κλίμα δίνοντας μας μια γεύση από το κλειστό γυμναστήριο των Μολάων.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

¨ Η διοργανωση ετυχε απολυτης επιτυχιας.....¨ ολο αυτο το συμπερασμα σιγουρα δεν ειναι δικη σας αποψη αλλα του κυριου προεδρου που ολως τυχαiως ειναι και απο τους υπευθυνους του σοου. Το μονο " τυχαια¨ επιτυχες ηταν οι αλληλοβραβευσεις των ιδιων προσωπων που για χρονια γινονται σε τετοιες εκδηλωσεις . Σε μια ενωση που τα παντα παραπαιουν και το αθλημα στεκεται απο λιγους τρελους , για τους διοικουντες ευημερουν οι βραβευσεις και τα δωρεαν φαγοποτια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.