Γιορτή των προστατών πολυτέκνων Αρκαδίας

Γιορτή των προστατών πολυτέκνων Αρκαδίας

Νοέμβριος 16, 2016 - 09:15
0 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Αρκαδίας ανακοινώνει ότι,  την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016,  και  στον Ιερό Ναό Αγίου  Αθανασίου   Φτέρης   Σκοπής,   θα τελεσθεί   'Ορθος   και  Θεία  Λειτουργία,   μετ' αρτοκλασίας,  προς τιμήν  των  Ενδόξων  Μαρτύρων  Τερεντίου  και  Νεονίλλης  και  των  επτά  τέκνων τους,   Σαρβήλου,  Φωτίου,  Νιτά,  Θεοδούλου,  Ιέρακος,  Βήλης  και  Ευνίκης,  Προστατών των Πολυτέκνων Οικογενειών. 

Την παραμονή,  19 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο,  και  ώρα 17:00',  θα  τελεσθεί  ο Εσπερινός της Εορτής.

Για τη μετακίνηση των πιστών, την Κυριακή, διατίθεται λεωφορείο, με αναχώρηση,  από Πλατεία Αγίου Βασιλείου (έμπροσθεν "Δωδώνη"),  ώρα:  8:00'  π.μ.

Καλούμε, λοιπόν, όλες τις πολύτεκνες οικογένειες της Αρκαδίας και τους πιστούς, όπως τιμήσουμε την μνήμη των Προστατών μας Μαρτύρων,  συμπροσευχόμενοι προς δόξαν του Θεού και Πατρός μας.

Πολύ περισσότερο, σήμερον, που η Ελληνική Κοινωνία δέχεται συνεχή χτυπήματα, κατά της Ιστορίας της και κατά της ύπαρξής της, από τα διεθνή ανθελληνικά κέντρα, αλλά και ο Ορθόδοξος Χριστιανός  βάλλεται,  πανταχόθεν,  από αθεϊστικές και βλάσφημες επιθέσεις των "δολίων εργατών και διακόνων του σατανά" (Β' Κορ. ια' 13-14),  εχθρών του Χριστού μας.

Ας είναι η προσευχή μας, υπέρ της μνήμης των Μαρτύρων Προστατών μας, στήριγμα, προστασία μας, αλλά και έναυσμα ψυχικής ανατάσεως, κατευθυνομένης, ενώπιόν Του, ως ευώδες θυμίαμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος:   Κωνσταντίνος  Γκουβάς

Ο Γεν. Γραμματέας:   Δημήτριος  Μανιατάς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.