Γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά στον Τυρό (pics,vid)

Γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά στον Τυρό (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2019 - 15:04
0 σχόλια
Πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή 30 Αυγούστου η γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά στο ανοικτό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" του Τυρού, που διοργάνωσε ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, η ΔΗΚΕΝΚ, και ο Αλιευτικός Σύλλογος Τυρού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον προϊστάμενο του Λιμενικού Τμήματος Λεωνιδίου, χαιρετισμούς, βραβεύσεις ανθρώπων της θάλασσας, παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυρού και συναυλία με τους Ιωάννα Κόρδα, Νίκο Βαρβαρέσο, Ανδρέα Χατζησαβόπουλο, Γιώργο Σουσούνη και Δημήτρη Παραρά.
 
Ο Αλιευτικός Σύλλογος προσέφερε στους επισκέπτες θαλασσινούς μεζέδες και άφθονο κρασί.
 
Στη γιορτή παρευρέθηκαν, εκτός των άλλων, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Φωτογραφίες-Βίντεο:Nigel Copage
 

 Από το leonidion.gr

Video: 

Γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά στον Τυρό 2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.