Γιορτή στη Μελιγού για τον τίτλο και την επιστροφή του Ερμή στο Α Τοπικό (pics)

Γιορτή στη Μελιγού για τον τίτλο και την επιστροφή του Ερμή στο Α Τοπικό (pics)

Απρίλιος 30, 2017 - 13:59
0 σχόλια

Τα γιορτινά της έβαλε σήμερα η Μελιγού για να τιμήσει τους πρωταθλητές. Μετά από χρόνια ο Ερμής επιστρέφει στο Α’ Τοπικό κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Στη σημερινή γιορτή ήταν όλοι εκεί. Οι πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, παλαίμαχοι παίκτες, φίλοι της ομάδας, αλλά και αρκετοί επίσημοι.

Το παρών έδωσαν οι Βουλευτές Αρκαδίας Γ. Παπαηλιού και Οδ. Κωνσταντινόπουλος, οι εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης, ο πρόεδρος κ. Γ. Μπορoβήλος και ο αντιπρόεδρος κ. Δ. Μποροβήλος, ο πρόεδρος τη ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Στ. Τσαγγούρης με μέλη της Ένωσης, ο εκπρόσωπος των διαιτητών κ. Γ. Τσούκας, ο πρόδρος της επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου κ. Κολλαρετάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Καμπύλης, ο πρόεδρος της τ/κ κ. Ράλλιος κ.ά.

Της απονομής των μεταλλίων και του τροπαίου προηγήθηκε φιλικός αγώνας Παλαιμάχων – Νέων του συλλόγου, αλλά κανείς δεν… κράτησε σκορ, ενώ διαιτήτευσε, ο πρόεδρος του Αστέρας κ. Μποροβήλος σε μια προσπάθεια να… θυμηθεί τα παλιά. Τέλος, τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο ο ποδοσφαιριστής Μ. Κολοβός.

Δείτε πλούσιο υλικό στο astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.