Γιορτή Σκόρδου 2012 στα Λιθοβούνια Αρκαδίας (photos&video)

Γιορτή Σκόρδου 2012 στα Λιθοβούνια Αρκαδίας (photos&video)

Ιούλιος 09, 2012 - 01:58
5 σχόλια

Για 18η χρονιά γιορτάστηκε στα Λιθοβούνια Αρκαδίας η Γιορτή Σκόρδου που έχει γίνει θεσμός. Η πλατεία του χωριού θα μπορούσαμε να πουμε πως είναι πλέον μικρή για να φιλοξενήσει τους πάνω από 3000 επίσκέπτες της γιορτής. Ο Αργροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβουνίων διοργάνωσε μια πολύ όμορφη γιορτή με άφθονη σκορδαλιά παραγωγής του και την προσέφερε δωρεάν στο κόσμο. Το κέφι "άναψε" για τα καλά όταν ξεκίνησαν τα όργανα να παίζουν δημοτικά τραγούδια με τις φωνές των Γ.Κατσίγιαννη και Χ. Βέρα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέφερε πως το σκόρδο πρέπει να χαρακτηριστεί επίσημα Προϊον Ονομασίας Προέλευσης με τη βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια βραβεύτηκε ο καλύτερος παραγωγός σκόροδου της χρονιάς!

Παρόντες στην γιορτή  ο Δήμαρχoς Τρίπολης Γ.Σμυρνιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ε.Γιαννακούρας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Δ.Παυλής ο  Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Βαλασόπουλος και Γιώργος Ρουμελιώτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ζ.Μπισιούλης, Δ.Κοσκινάς, Μ.Εικοσιδέκα, Ν.Τσαμούλος, Α.Μπούρας.

Video: 

youtube://v/nt3KdsJZTpg

youtube://v/iFfSdJ54ijA


5 Σχόλια

ΠΑΙΔΙΑ, Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

Ένα καλό ρέψιμο να πεσει λιπόθυμη η τρόικα!!!

Συμφωνώ με το σχόλιο του φίλου, θα ήταν καλύτερο να είχατε μία καλή φωτογραφική μηχανή, είναι κρίμα ένα τέτοιο site να παρουσιάζει και να προβάλει τα θέματά του με προχειρότητα.

Σιγά παιδιά...Δεν έγινε και τίποτα με τις φωτογραφίες...Έτσι κι αλλιώς οι ρεπόρτερ του site παλεύουν με τα χαρτζιλίκια ακόμη...Δεν μιλάμε και για κανένα φοβερό portal...Ερασιτεχνικό είναι...