Γιορτή σαρδέλας και διαγωνισμός για το πιο όμορφο μουστάκι στο Βελημάχι

Γιορτή σαρδέλας και διαγωνισμός για το πιο όμορφο μουστάκι στο Βελημάχι

Αύγουστος 09, 2018 - 13:15
0 σχόλια

Αγαπητοί φίλοι και πατριώτες,

Σας καλούμε στο "διαγωνισμό ομορφότερου μουστακιού" και την 16η γιορτή σαρδέλας στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου (γήπεδο μπάσκετ)  την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, ώρα 8:30 μμ.,  και παρακαλούμε για την κοινοποίηση της εκδήλωσής μας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία στα ορεινά μέρη μας να διασκεδάσει ο κόσμος που έρχεται απο όλα τα γειτονικά χωριά!  Περιμένουμε τους μουστακοφόρους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με φροντισμένα τα μουστάκια τους! Τα 3 πρώτα βραβεία είναι ευγενική προσφορά του Αργύρη Αγγελόπουλου, η Ένωση Συλλόγων Δημ.Εν. Κοντοβάζαινας συνδράμει στη στήριξη των συμμετεχόντων του διαγωνισμού και ο Σύλλογος Βελημαχιτών προσφέρει τα μετάλλια. Η σαρδέλα είναι προσφορά του συγχωριανού μας Θεόδωρου Κακούρη, από την επιχείρηση «Σταυροδρόμι». Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Γορτυνίας και το Δήμαρχο κ Γιάννη Γιαννόπουλο, που στηρίζουν την διοργάνωση της εκδήλωσής μας. Τα δώρα κλήρωσης των λαχνών για τη στήριξη του έργου του συλλόγου προσφέρονται από το σύλλογό μας και από συμπατριώτες δωρητές. 

Σας περιμένουμε! 

 

Για το ΔΣ του Συλλόγου Βελημαχιτών Αρκαδίας

Κώστας Θωμάς

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.