Γιορτή Μάη και Κερασιού στον Πλάτανο (photos+video)

Γιορτή Μάη και Κερασιού στον Πλάτανο (photos+video)

Μάιος 24, 2015 - 10:39
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Γιορτή των Κερασιών στον Πλάτανο και από το πρωί οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου δέχονταν τους επισκέπτες με κεράσια, παραδοσιακά εδέσματα και γλυκίσματα που είχαν κύριο συστατικό το κεράσι, φτιαγμένα από γυναίκες του χωριού. Το απόγευμα η προσέλευση αυξήθηκε και η γιορτή ξεκίνησε με τα τμήματα παραδοσιακών χορών των πολιτιστικών συλλόγων Αγίου Ανδρέα – Πραστού και Τυρού, ενώ συνεχίστηκε με το καθιερωμένο γλέντι, ζωντανή μουσική και άφθονο ποτό, μέχρι αργά.

Παρόντες ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ. κ. Χρ. Βλάχος, μέλη της δημοτικής αρχής, ο πρώην δήμαρχος κ. Γ. Δαλιάνης με μέλη του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης κ.ά.
Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τηνεκδήλωση, καθώς και τι δήλωσαν στην κάμερα του astrοsnews οι εκπρόσωποι του συλλόγου Θ. Αντωνίου και Δήμητρα Αντωνίου.

Video: 

astrosnews ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΘΩΝ ΠΟΛ:ΠΛΑΤΑΝΟΥ 23 5 15


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.