Γιορτή κρασιού στο Ζευγολατιό

Γιορτή κρασιού στο Ζευγολατιό

Αύγουστος 26, 2015 - 19:01
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, και την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει τη Γιορτή Κρασιού, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, το βράδυ, στην Τ.Κ. Ζευγολατιού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης της περιοχής της Αρκαδίας και ιδιαίτερα την προβολή και ανάδειξη της τοπικής ποικιλίας κρασιού µοσχοφίλερο, που αποτελεί µια από τις σηµαντικότερες και πιο γνωστές ποικιλίες του ελληνικού αµπελώνα, µέσα από τους ∆ρόµους του Κρασιού της Μαντινείας και τις αναφορές που γίνονται, από εκθέσεις και παρουσιάσεις και αφορά την Αµπελοκαλλιέργεια στο οροπέδιο της Μαντινείας. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από έκθεση µε εµφιαλωµένα κρασιά από όλους σχεδόν τους Αµπελοκαλλιεργητές της Μαντινείας, καθώς επίσης µε µουσικές εκδηλώσεις και τοπικά εδέσµατα.  Η εκδήλωση στέφεται κάθε φορά µε µεγάλη επιτυχία, µε τη συµµετοχή 3.500 µε 4.000 επισκεπτών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.