Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά

Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά

Οκτώβριος 25, 2014 - 09:58
0 σχόλια

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στα “Άνω Δολιανά για να δοκιμάσετε γλυκά και φαγητά με κάστανο φτιαγμένα με μεράκι και με όλη μας την ψυχή για να σας υποδεχτούμε και να σας τα προσφέρουμε..η τιμή για να γευτείτε όσα θα προσφερθούν είναι συμβολική και είναι 1 ευρώ για όλα μαζί τα εδέσματα τις λιχουδιές και τα φαγητά που θα πάρετε.

Φέτος η έναρξη της γιορτής είναι από το μεσημέρι έτσι τι καλύτερο από μια μεσημεριανή απογευματινή ή και βραδινή βόλτα για τον πιο όμορφο λόγο που είναι η γιορτή και πόσο μάλλον από γιορτή πλημμυρισμένη με υπέροχες μυρωδιές και σε έναν τόπο λουσμένο από καστανιές και καθαρή φύση και ομορφιά??

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ/ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ/ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Δ.ΔΟΛΙΑΝΩN/ΑΠΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ
και με τη συμμετοχή όλων των φορέων και τη βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού, μια ξεχωριστή γιορτή που ο καθένας έχει βοηθήσει με ότι μπορούσε και απο τον δικό του τομέα και αυτό είναι που αξίζει και την στηριξή μας μαζί με όλα τα άλλα αυτή της γιορτής!

Πληροφορίες στα τηλεφωνα
6982 028 831 / 6977 370 299 / 6976 972 800


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.