Γιορτή Αγίων Αποστόλων στα Πελετά (pics)

Γιορτή Αγίων Αποστόλων στα Πελετά (pics)

Ιούνιος 30, 2016 - 16:06
0 σχόλια

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε η λειτουργία στον εορτάζοντα ναό των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά. Η περικαλλής εκκλησία σημαιοστολίστηκε για να υποδεχθεί του κατοίκους των Πελετών αλλά και των παρακείμενων Κοινοτήτων (Αμυγδαλιά, Βλησιδιά, Κουνουπιά, Μαρί, Πηγάδι, Πούλιθρα, Τσιτάλια και Χούνη), οι οποίοι έσπευσαν στον ιερό ναό για να προσκυνήσουν τη σεπτή εικόνα.

Τη λειτουργία τέλεσαν από κοινού ο ιερέας Πελετών πατήρ Σταύρος και ο ιερέας Πηγαδίου πατήρ Γεώργιος, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτριος Τσιγκούνης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι», πέραν της αρτοκλασίας, προσέφερε αναψυκτικά και γλυκά που φρόντισαν να παρασκευάσουν με μεράκι και αγάπη οι γυναίκες του χωριού, τις οποίες και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, βοήθειά μας οι Άγιοι Απόστολοι.

Από τη σελίδα Άγιοι Απόστολοι Σύλλογος Πελετών

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.