Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Ιούνιος 14, 2018 - 19:15
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ),σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης,συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικήςδιοργανώνονταςβραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης,υπό τη διεύθυνση του ΜαέστρουΣωτήριου Κωστούρου,το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 (ώρα 21:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Ερμηνεύουν: Γιώργος Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Παπαντωνίου, Πέγκυ Θεοδωροπούλου
Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο: Χρήστος Γκάνας
Ηλεκτρικό Μπάσο:Έλενα Πρασοπούλου
Πιάνο: Σωτήριος Κωστούρος
Διασκευή-Ενορχήστρωση-Διδασκαλία έργων: Σωτήριος Κωστούρος

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης ιδρύθηκε το 1893 ως Φιλαρμονική Εταιρεία ενώ το 1952-53 γίνεται Δημοτική. Η  καλλιτεχνική της δραστηριότητα πλούσια και πολυδιάστατη, με πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ -διεθνή και εγχώρια-σημαντικές διακρίσεις, συνεργασίες με πολλά μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες. Παράλληλα, για 8η συνεχή χρονιά εθελοντές μουσικοί της Φιλαρμονικής προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους σε μαθητές της Σχολής Μαθητείας της Φιλαρμονικής.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα
T: 27950 31630 | www.piop.gr
piopneww


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.