Γιορτάζει ο Άγιος Τρύφωνας Βυτίνας

Γιορτάζει ο Άγιος Τρύφωνας Βυτίνας

Ιανουάριος 24, 2015 - 15:04
2 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείριση Γορτυνίας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορτή του Πολιούχου και προστάτη Βυτίνας Αγίου Τρύφωνα την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015.

Πρόγραμμα

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

18:00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Αγιασμού

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

7:00 Όρθρος

9:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελέσουν οι Μητροπολίτες Κηθύρων κκ Σεραφείμ και Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κκ Ιερεμίας

10:30 Λιτάνευση εικόνας

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Συνεχιζει ο Ιερεμιας να προκαλει.Γιατι καλει ξανα τον μητροπολιτη κυθηρων; Δεν καταλαβε την οργη και την αγανακτηση των Δημητσανιτων οταν το καλοκαιρι της αγιας κυριακης κατεφθασε στην Δημητσανα με ελικοπτερο και μετα εφθασε και η Μερσεντες του για να φυγει; Κατα ταλλα σχολιαζει και κανει κριτικες για αλλα ασημαντα θεματα. Δεν ειναι τυχαια αυτη η αλληλουποστηριξη. Αυτοι οι δυο δημοσιευσαν διαμαρτυρια, και οπως σχολιαζαν στην δηλωση τους, ''σιχαθηκαν''οταν ειδαν τον οικουμενικο μας πατριαρχη κ.Βαρθολομαιο να ασπαζεται τον Παπα των καθολικων. Διχτυομενη και οργανωμενη ομαδουλα, ευαισθητων στον ........ φαρισα'ισμο..

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ! Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.