Γιορτάζει ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας

Γιορτάζει ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας

Οκτώβριος 17, 2014 - 11:26
0 σχόλια

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Βασίλειος Γεωργακόπουλος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα τελεστεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Τη παραμονή της εορτής και ώρα 18:00 θα ψαλλεί στο εξωκκλήσι του Γενέσιου της Θεοτόκου στη θέση «φτέρη» του Δήμου Τρίπολης Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, σας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.00’, θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης Αρκαδίας, Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Μετά την Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.