Γιορτάζει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Έλωνας στην Νότια Κυνουρία

Γιορτάζει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Έλωνας στην Νότια Κυνουρία

Αύγουστος 14, 2017 - 11:24
0 σχόλια

Χιλιάδες πιστοί από την Αρκαδία, την Λακωνία, αλλά και πολλές περιοχές της χώρας θα επισκεφτούν και φέτος την Ιερά Μονή της Παναγίας Έλωνας στη Νότια Κυνουρία, για να προσκυνήσουν την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, που γιορτάζει το δεκαπενταύγουστο.

Την Δευτέρα το απόγευμα, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί στις 19:00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή και θα ακολουθήσει στις 21:00 το βράδυ ιερά αγρυπνία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.
Την Τρίτη το πρωί, ανήμερα του δεκαπενταύγουστου, θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ οι λατρευτικές εκδηλώσεις και οι ιερές ακολουθίες θα συνεχιστούν καθημερινά ως τα Εννιάμερα της Θεοτόκου, Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μονή Ελώνης, η πύλη του μοναστηριού θα παραμείνει ανοικτή και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 11, 12 και 13 Αυγούστου, για την διευκόλυνση των προσκυνητών.

Πηγή: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.